Tuesday, May 26, 2015

Berak kencing di toilet- Amni

Alhamdulillah, Amni dah berumur 3 tahun. Dia membesar dengn sihat. Dari awal tahun 2015, baby sitter Amni ajar berak kencing di toilet, setelah sekian lama train Amni sekarang dia dah boleh berak kencing kat toilet...syukur sangat..now tidur malam je Amni pakai diapers atau kalau keluar pergi jalan-jalan..

Alhamdulillah dah 3 minngu dia tak pakai diapers pada waktu siang.

Toilet seat pun kami dah beli kan semalam..toilet seat beli kat giant..murah je hehe..happy dia dapat berak kat tempat yang muat punggung dia hehe..kalau tak sebelum ni mesti hampir2 tenggelam punggung dia kat lubang jamban tu haha.:

Tahun depan Amni boleh pergi sekolah dah..😍

Tuesday, May 19, 2015

Adik kepada Amni start kicking

Minggu ke-21 adik kepada Amni dah start kicking. Dapat rasa dia sangat aktif dalam perut.

Sunday, April 19, 2015

Kidz paradise with cousins


Aktiviti bersama sepupu sebelum Firas balik Johor.

ENJOYED

video

video



















Tuesday, September 23, 2014

Amni mimpi hehe

Rasanya ni pertama kali Amni mimpi hehe.. Tengah syok tidur, tiba-tiba aku rasa macam badan Amni gerak-gerak, aku pun kejut kan dia..

Aku: amni kenapa ni?

Amni: ada hantu durian

Aku: hah hantu durian😅. Jom2 sambung tido.

Haha boleh pula hantu durian masuk dalam mimpi Amni😅. Lepas tanya tu terus dia suruh aku peluk dia-mungkin dia takut-

Ni penangan hari-hari duk layan movie upin ipin la ni😄

Tuesday, December 17, 2013

Bila kompang berbunyi

Nuha & Amni sangat suka bunyi kompang. Bila kompang berbunyi ini la jadinya..melompat, berjoget,..macam kenduri tu dorang yang punya haha. Layankan saje. Kalau dengar kompang sambil berdukung tak de la ligat macam ni. Dorang akan tengok je kompang tu sampai habis hehe.
 
Awesome weekend
sebab tengok gelagat dorang je
 
 
#kendurikahwinanakkepadacikgungaji
#tahniahIqa
video